logo_product

Йогурт з коров’ячого молока з наповнювачем «Злаки» вміст жиру 2,5 %

Склад: молоко коров’яче незбиране не менше 75 %, наповнювач «Злаки» не більше 12 % (вода питна, цукор, суміш злаків (пшениця, жито, ячмінь, овес, льон), ароматизатори «Крекер», «Ваніль», стабілізатор крохмаль модифікований, регулятори кислотності лимонна кислота, цитрат натрію), молоко відновлене, цукор, клітковина пшенична, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну  придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури не вище ніж 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 500 g (г) мінус 3%
Калорійність/Енергетична цінність на 100 g (г) продукту: 97,18 kcal(ккал)/ 406,6  kJ (кДж). Вміст жирів – 2,5 g (г); насичених жирів – 1,3 g (г); вуглеводів – 15,6 g (г); цукрів  – 13,3 g (г); білків – 6,4 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

logo_product

Йогурт з коров’ячого молока з наповнювачем «Чорниця» вміст жиру 2,5 %

Склад: молоко коров’яче незбиране  не менше 75 %, наповнювач фруктовий пастеризований «Чорниця» не більше 12 % (цукор, шматочки чорниці,  стабілізатор крохмаль модифікований, ароматизатор чорниці, ароматизатор  ванілі, барвники харчові,  регулятори кислотності лимонна кислота, цитрат натрію, згущувач пектин), молоко відновлене, цукор, клітковина пшенична, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну  придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури не вище ніж 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 500 g (г) мінус 3%
Калорійність/Енергетична цінність на 100 g (г) продукту: 110,7 kcal(ккал)/ 463  kJ (кДж). Вміст жирів – 2,5 g (г); насичених жирів – 1,3 g (г); вуглеводів – 16,4 g (г); цукрів  – 13,3 g (г); білків – 3,1 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

logo_product

Йогурт з коров’ячого молока з наповнювачем «Персик» вміст жиру 2,5 %

Склад: молоко коров’яче незбиране не менше 75%, наповнювач фруктовий пастеризований «Персик» не більше 12% (цукор, шматочки персику,  стабілізатор крохмаль модифікований, ароматизатор персику, ароматизатор  ванілі, барвники харчові,  регулятори кислотності лимонна кислота, цитрат натрію, згущувач пектин), молоко відновлене, цукор, клітковина пшенична, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури не вище ніж 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 500 g (г) мінус 3%
Калорійність/Енергетична цінність на 100 g (г) продукту: 110,7 kcal(ккал)/ 463 kJ (кДж). Вміст жирів – 2,5 g (г); насичених жирів – 1,3 g (г); вуглеводів – 16,4 g (г); цукрів – 13,3 g (г); білків – 3,1 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

logo_product

Йогурт з коров’ячого молока з наповнювачем «Полуниця» вміст жиру 2,5 %

Склад: молоко коров’яче незбиране  не менше 75 %, наповнювач фруктовий пастеризований «Полуниця» не більше 12 % (цукор, шматочки полуниці,  стабілізатор крохмаль модифікований, ароматизатор полуниці, ароматизатор  ванілі, барвники (екстракт червоного буряка, кармін),  регулятори кислотності лимонна кислота, цитрат натрію, згущувач пектин), молоко відновлене, цукор, клітковина пшенична, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну  придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури не вище ніж 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 500 g (г) мінус 3%
Калорійність/Енергетична цінність на 100 g (г) продукту: 110,7 kcal(ккал)/ 463  kJ (кДж). Вміст жирів – 2,5 g (г); насичених жирів – 1,3 g (г); вуглеводів – 16,4 g (г); цукрів  – 13,3 g (г); білків – 3,1 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

7