logo_product

Напій кисломолочний з коров'ячого молока «АЙРАН» вміст жиру не менше 0,8 %

Склад: молоко коров’яче незбиране не менше 30 %, молоко відновлене,  вода питна підготовлена, сіль кухонна, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну  придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури від 0°С до 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 500 g (г) мінус 3 %
Енергетична цінність ( калорійність) на 100 g (г) продукту: 139,7  kJ (кДж)/ 33,4 kcal(ккал). Вміст жирів – не менше 0,8 g (г); насичених жирів – не менше 0,5 g (г); вуглеводів – 1,6 g (г); білків – не менше 2,7 g (г); солі – 0,7 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

logo_product

Напій кисломолочний з коров'ячого молока «АЙРАН» з кропом вміст жиру не менше 0,8 %

Склад: молоко коров’яче незбиране не менше 30 %, молоко відновлене,  вода питна підготовлена, сіль кухонна, кріп сушений мелений 0,12 %, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну  придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури від 0°С до 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 200 g (г) мінус 4,5 %
Енергетична цінність ( калорійність) на 100 g (г) продукту: 139,7  kJ (кДж)/ 33,4 kcal(ккал). Вміст жирів – не менше 0,8 g (г); насичених жирів – не менше 0,5 g (г); вуглеводів – 1,6 g (г); білків – не менше 2,7 g (г); солі – 0,7 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

logo_product

Напій кисломолочний з коров'ячого молока «АЙРАН» вміст жиру не менше 0,8 %

Склад: молоко коров’яче незбиране не менше 30 %, молоко відновлене,  вода питна підготовлена, сіль кухонна, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну  придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури від 0°С до 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 200 g (г) мінус 4,5 %
Енергетична цінність ( калорійність) на 100 g (г) продукту: 139,7 kJ (кДж)/ 33,4 kcal(ккал).
Вміст жирів – не менше 0,8 g (г); насичених жирів – не менше 0,5 g (г); вуглеводів – 1,6 g (г); білків – не менше 2,7 g (г); солі – 0,7 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

logo_product

Напій кисломолочний з коров'ячого молока «АЙРАН» з кропом вміст жиру не менше 0,8 %

Склад: молоко коров’яче незбиране не менше 30 %, молоко відновлене,  вода питна підготовлена, сіль кухонна, кріп сушений мелений 0,12 %, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну  придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури від 0°С до 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 200 g (г) мінус 4,5 %
Енергетична цінність ( калорійність) на 100 g (г) продукту: 139,7  kJ (кДж)/ 33,4 kcal(ккал). Вміст жирів – не менше 0,8 g (г); насичених жирів – не менше 0,5 g (г); вуглеводів – 1,6 g (г); білків – не менше 2,7 g (г); солі – 0,7 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

logo_product

Напій кисломолочний з коров'ячого молока «АЙРАН» з помідорами і паприкою вміст жиру не менше 0,8%

Склад: молоко коров’яче незбиране не менше 30 %, молоко відновлене,  вода питна підготовлена, сіль кухонна, овочі сушені подрібнені: помідори 0,15 %, паприка 0,1 %, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Кількість життєздатних  молочнокислих бактерій КУО в 1 cm3 (см3) не менше ніж 1х107 на кінець терміну  придатності.
Умови зберігання: Зберігати за температури від 0°С до 6 °С. Не допускати підвищення температури зберігання. Після відкриття вжити протягом доби.
Маса нетто: 200 g (г) мінус 4,5 %
Енергетична цінність ( калорійність) на 100 g (г) продукту: 139,7  kJ (кДж)/ 33,4 kcal(ккал). Вміст жирів – не менше 0,8 g (г); насичених жирів – не менше 0,5 g (г); вуглеводів – 1,6 g (г); білків – не менше 2,7 g (г); солі – 0,7 g (г).
Не підходить для осіб з непереносимістю лактози!

7